lunes, 3 de marzo de 2014

EL PASSEIG MARÍTIM DE COMA-RUGA ES VESTEIX DE PARELLES ESPORTISTESEl passat diumenge 23 de febrer es va celebrar la 2a Cursa de les Parelles de Coma-ruga, organitzada pel Club Esportiu Penedès Costa Daurada. Aquesta segona edició va superar totes les expectatives: èxit de participació, amb més de 60 parelles inscrites en les dues modalitats (Running i Nordic Walking), i prop d’una trentena de voluntaris.

La competició es va iniciar a les 9:30h del matí, però des de ben d’hora ja es va començar a viure l’ambient esportiu pels voltants de l’Hotel Vita Hoteliers. El matí acompanyava, un sol radiant i temperatures pràcticament primaveres que van atreure una quantitat important de públic. Així doncs, els participants van poder gaudir del fantàstic paisatge del passeig marítim amb els millors condicionants per fer activitat física.
Des del començament les dues curses es van estirar molt, degut a la diversitat de nivells dels participants, això va permetre un flux continu de corredors i marxadors molt vistós. L’objectiu de la organització va quedar satisfet, doncs la Cursa de les Parelles pretén donar cabuda a tothom, sobretot aquelles parelles que no acostumen a competir juntes.Les premiacions van anar a càrrec del nostre Vice-President, Daniel Serrano, i del Regidor d’Esports del Vendrell, Sergi Teruel, al qual li agraïm la seva presència. Destacar la col·laboració de Running Filipides, que va voler col·laborar amb l’esdeveniment regalant una parella de samarretes als primers classificats de cada modalitat.

Per segon any consecutiu, la primera posició en modalitat de Running va ser per la parella del Viladecans Triatló (Carlos Alberto Vilella Pérez i Delia Monterubio Serrano). Van completar el pòdium la parella del Triatló Penedès Costa Daurada (Xavi Serrano Coll i Sonia Carrasco Jiménez) i la parella de l’Athletic Track Bikila Tarragona (Javier Jaimes i Gloria Cristina Carvajal Salgar). El premi a la primera parella local va ser pels Runners el Vendrell (Joan Garcia Rovira i Alba Moreno Calabuig).


En la modalitat de Nordic Walking, la primera posició va ser per la parella Fernando Lorente i Pilar Moreno, la segona posició per Manolo Camacho i Dolores Roldán López (també repeteixen posició) i la tercera posició per Alex Blanco i Amparo Martino. El trofeu a la primera parella local se’l va endur la parella Josep Anton Vigil i Pilar Acosta Carceller.


 Un cop finalitzada la cursa tots els participants van rebre la Samarreta de la Cursa dins la Bossa del corredor, amb informació i obsequis dels nostres patrocinadors i col·laboradors, i van poder gaudir d’alguns dels seus serveis in-situ: dutxes al gimnàs de l’Hotel Vita Hoteliers i servei de massatges amb les mans de les noies de Mas Natural. Destacar l’aportació de Pastisseria Rossana, que ens va preparar entrepans per tots els voluntaris i pastes d’elaboració pròpia per a tots els participants, gràcies Marcos i Sabrina.


Volem agrair a les institucions col·laboradores del Vendrell la seva aportació logística i humana: Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local i Patronat d’Esports. Des del primer moment han donat suport a la Cursa de les Parelles i cada edició fan possible que es desenvolupi amb les màximes garanties.

I com no... gràcies als VOLUNTARIS, que de forma totalment altruista van voler compartir el matí amb nosaltres i van desenvolupar les seves tasques excepcionalment. Sense vosaltres cap esdeveniment esportiu no seria possible.

Els organitzadors CEPCD fem una valoració molt positiva de la jornada i ja estem pensant en les millores i els serveis afegits que volem oferir-vos en la propera edició. Us mantindrem informats i esperem retrobar-vos el 2015. Amb la vostra confiança la Cursa de les Parelles anirà a més!!

GRÀCIES A TOTS i VISCA LA CURSA DE LES PARELLES!!!


Descarrega les Classificacions AQUÍ  

Visita la Galeria d'Imatges AQUÍ