sábado, 20 de septiembre de 2014

ULTRA PIRINEU I TRIATLÓ DE CALAFELLArriba un dels caps de setmana més especials pels Club Esportiu Penedès Costa Daurada. Una vegada més els nostres esportistes tenen presència en diferents competicions a la vegada.

En primer lloc destaquem la participació de la nostra parella experta en Ultra distància: Alessia Bertolino i Toni Duart. Amb sortida i arribada a Bagà, ho estan donant tot en una de les competicions catalanes més dures del moment, la Ultra Pirineu (104,2km amb un desnivell positiu de 6.361m). Ja han superat les 9h de cursa i estan a punt d'arribar a l'equador de la mateixa. Un gran repte que de ben segur completaran satisfactòriament. Ànim Parella!!

I si amb això no n'hi ha prou, demà arriba una de les cites més esperades de la temporada, el IV Triatló de Calafell. Per un esportista no hi ha res com competir a casa, recorrent els seus carrers i davant la seva gent. Com no podia ser d'una altra manera, la representació del CEPCD serà molt nombrosa: Miguel Angel Castro, Victor Adolfo Artunduaga, Marcos Díaz, Ignasi Fernández, Manuel Lara, Sergio Hernán, Marlene Ovejero, Neus Pardo, Xavi Serrano i Daniel Serrano.

Per últim, comentar que l'ocasió és ideal per fer una bona posada en escena del grup. Per aquest motiu lluirem per primera vegada les noves equipacions, renovades, amb caràcter fresc i elegant. Estem segurs que agradaran!!! Penjarem imatges de la resta de roba (running, ciclisme i triatló) durant la propera setmana.

Esperant que la jornada sigui inoblidable, de part de tots els components del Club, MOLTA SORT A TOTS!!. A gaudir de l'ambient, la competició i l'esport!!! SOM-HI!!!