jueves, 30 de octubre de 2014

GRAN FONDO I MITJA MARATÓ DEL VENDRELL

Seguim preparant la temporada 2014/15 i de quina manera!! Dissabte 1 de novembre el Club Esportiu Penedès Costa Daurada se'n va la 1a edició de la Marxa Cicloturista Gran Fondo de Tarragona. Amb una
previsió meteorològica esplèndida, els organitzadors ofereixen dues alternatives, per adaptar-se a tots els públic: Gran Fondo de 160km amb 2.400m de desnivell i Medio Fondo de 107km amb 1.100m de desnivell. 
 
El nostre club tindrà presència amb un total de 10 ciclistes: Alessia Bertolino, Miguel Angel Castro, Marcos Díaz, Toni Duart, Sergio Hernán Luna, Daniel Serrano, Xavi Serrano, a la distància llarga; Isaias França, Neus Pardo i Benito Rebaza, a la distància curta.
 
I pels que prefereixen el running, diumenge arriba la 28a Mitja Marató del Vendrell amb un nou circuit que arriba fins a mar, més atractiu i més pla. 

Com a entitat vendrellenca volem donar tot el suport, aportant voluntaris (Alessia Bertolino, Toni Duart i Rafa Durán) i competidors (Victor Adolfo Artunduada, Claudia Castellanos, Josep Valencia). Tots junts farem que sigui una dia fantàstic pel nostre municipi!!