sábado, 25 de octubre de 2014

PEDALADA LA BISBAL, MITJA DE CUNIT I TRAIL DE SANT FOST

El passat diumenge 19 d'octubre va tenir lloc la 7a Pedalada Solidària de la Bisbal del Penedès, amb el suport de l'organització Jo Esportista Solidari. Els participants podien escollir entre recórrer amb la seva BTT un circuit curt de 18km o un llarg de 38km. Quatre dels nostres millors cisclistes van representar el Club Esportiu Penedès Costa Daurada (Miguel Angel Castro, Segio Hernán, Neus Pardo i Xavi Serrano), tots els completant molt satisfactòriament els 38km del recorregut. FELICITATS!!


Però això no queda aquí, perquè aquest cap de setmana tornem a competir!! Aquesta vegada toca running, tant d'asfalt com de muntanya.


En primer lloc comentar la participació del nostre company Manuel Lara, que demà anirà a la localitat veïna de Cunit per fer la 12a Mitja Marató. Esperem que gaudeixi molt i que vegi reflecti tot el seu entrenament i la seva preparació amb un molt bon temps. Endavant!!


Per últim, el CEPCD se'n va a la muntanya, concretament a Sant Fost de Campsentelles, on Where Is The Limit organitza per segon any consecutiu el seu Trail dins la lliga nacional WITL Trails by Ejercicio X un Tubo. De les dues distàncies que es presenten (12km i 22km), dos dels nostres companys competiran en el recorregut llarg: Miguel Angel Castro i Marlene Ovejero. La cita promet, així que a gaudir de l'entorn, la natura, les vistes i la festa!!