sábado, 18 de abril de 2015

Cursa Nocturna l'Hospitalet, Mitja Maresme, Salomon Run Bcn, BTT Torrelles de Foix, Eternal Running

Comencem un altre cap de setmana ben assortit de competicions.

Dissabte 18 d'abril arriba una nova cita en horari vespertí, la 6a Cursa Nocturna de l'Hospitalet de Llobregat. Oferint els formats més populars de running (5km i 10km), els nostres socis Francesc Vives i Rubén López han escollit la distància llarga per representar el nostre club.

Unes hores més tard, en Francesc Vives segueix amb la cursa a peu i s'enfronta a la 7a edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme.


A la mateixa hora del diumenge 19 d'abril, Isaias França correrà un altre 10km, la Salomon Run Barcelona, però amb un caràcter una mica diferent: 180m en parcs, escales, carrers i cantonades de la ciutat Comtal, amb sortida i arribada a la Font Màgica de Montjuïc.
I pels que busquen una cursa diferent, amb fang, muntanyeta i molta diversió, arriba la 2a Eternal Running Calafell: 10km amb 70obstacles. Alguns dels nostres companys repeteixen participació, d'altres s'han animat per primera vegada: Jordi Mendoza, Marlene Ovejero, Neus Pardo i Josep Valencia. Seran Invencibles???? Segur que sí!!!


Per acabar, canviem de modalitat i passem a la bicicleta de muntanya. 31km y 900m de desnivell en BTT serà el que hauran de completar els companys que participaran a la Marxa de Torrelles de Foix., competició inclosa dins la Xallenger 2015Dario Jiménez, Sergio Hernán Luna, Manuel Lara, Toni Martos i Xavi Serrano.


Així doncs, seguim amb molta activitat i varietat. A tots els nostres companys, desitjar-vos molta sort i gaudiu de cadascuna de les cites!!