¿Quienes somos?

Temporada 2016
Temporada 2015


El Club Esportiu Penedès Costa Daurada fue fundado en octubre de 2012 como primer y único club de triatlón del Vendrell y comarca del Baix Penedès.. El objetivo de la entidad es fomentar la practica deportiva en general y el triatlón en particular en la comarca y la provincia. 

En la actualidad el club tiene presencia en importants competiciones nacionales e internacionales, aportando deportistas en todas la categorias (junior, sub-23, sènior, veterà1 i veterà2) i d’ambdós sexes i mostrant un especial interès en potenciar l’equip femení. Pel que fa a modalitats, fins ara hi ha hagut participació en duatlons (tant de muntanya com de carretera) i triatlons de distància supersprint, sprint, olímpica, mitja distància (70.3) i Ironman (veure resum temporada2013/14).


Però amb uns paisatges, terrenys i espais tant diversos com tenim a la nostra comarca, dins del nostre club no hi podia faltar el Running. Sigui per pista, sobre sorra compacta, per muntanya o asfalt, ens encanta córrer: des dels 5k fins a la marató d’asfalt; passant per les curses d’obstacles; i acabant amb les curses de muntanya, marxes de resistència o Ultra distàncies (veure resum temporada 2013/14).


Som un club de proximitat, de germanor, on l’esforç i l’evolució de cadascun de nosaltres és important per a la resta. Sentim que hem creat una família esportiva, que no només comparteix entrenaments i competicions, sinó que intenta viatjar junta, que dóna suport i fa seguiment d’altres companys i organitza esdeveniments extraesportius per celebrar els reptes aconseguits. El CEPCD és de Tots i per Tots.

  
Si et vols iniciar en el triatló o el running, vols millorar les teves capacitats esportives, necessites un club per donar d'alta la teva Llicència Federativa en Triatló, estàs pensant en marcar-te nous reptes, o simplement ens vols conèixer, t’animen a que et posis en contacte amb nosaltres. T’ESPEREM!!!