Entrenamientos

Entrenaments Col·lectius 


Si estàs cansat d’entrenar sol i busques un grup per compartir les teves sessions de preparació per a les competicions, el nostre club CEPCD t’ho pot oferir.

Partint de la base que la majoria hem de compaginar la nostra vida professional i personal amb l’esport, no podem fixar uns horaris d’entrenament totalment rígids. S’estableixen unes directrius de nivell de treball setmanal (segons el moment de la temporada en el qual ens trobem) i per afavorir la interrelació entre els membres del club, utilitzem grups de whatsapp. Així cadascú posa la seva disponibilitat i quina sessió té planejada. Considerem que és un sistema dinàmic i que dóna joc per a la improvisació del dia a dia.

El triatló és una modalitat esportiva que implica l’entrenament de tres disciplines: natació, ciclisme i cursa a peu. En funció d’això i dels recursos dels que disposem, aquestes són les sessions col·lectives que realitza el nostre club:

-Natació a mar. Considerem que els entrenaments a platja són primordials: fer tirades llargues amb continuïtat, controlar l’entorn habitual de competició, conèixer la variabilitat del medi, practicar les entrades a mar i les sortides per fer transicions,... Per aquest motiu, els nostres triatletes hi van mínim dos cops a la setmana durant tot l’any.

-Natació a piscina. On es treballa la tècnica i es fan sessions de velocitat i qualitat (sèries, farleks,...). 

-Sèries a les pistes d’atletisme. Com a entitat esportiva del Vendrell, el Patronat ens dóna accés a les seves pistes dos cops per setmana: Dimecres 18-20h / Divendres 10-12h i 18-20h (amb identificació de Soci del Club).

-Running. Per diferents terrenys (muntanya, asfalt, platja, passeig,...). Sortides diverses, adaptables a les necessitats i el nivell del grup d’entrenament.

-Ciclisme amb bicicleta de carretera i BTT. Durada i exigència variable. Treball de rodatge, pràctica del drafting, els canvis de ritme i les transicions.

Els caps de setmana que queden lliures de competició, s’aprofiten per fer sessions més llarges/intenses o que requereixin desplaçament. Algunes activitats que ja hem realitzat: cap de setmana d'entrenament en altura als Pirineus, escapada ciclista de 3dies (Calafell/Terol/Calafell), acampada a Prades i senderisme pels Gorgs de la Febró, cap de setmana de raquetes de neu, escapada d’esports d’aventura,...

Si encara no estàs convençut, et convidem a venir i compartir alguna sessió amb nosaltres. T'esperem!