Entrenaments Col·lectius

Si estàs cansat d’entrenar sol i busques un grup per compartir les teves sessions per a preparar competicions, el nostre club CEPCD t’ho pot oferir.

Partint de la base que la majoria hem de compaginar la nostra vida professional i personal amb l’esport, no podem fixar uns horaris d’entrenament totalment rígids. S’estableixen unes directrius de nivell de treball setmanal (segons el moment de la temporada en el qual ens trobem) i per afavorir la interrelació entre els membres del club, utilitzem grups de whatsapp. Així cadascú posa la seva disponibilitat i quina sessió té planejada. Considerem que és un sistema dinàmic i que dóna joc per a la improvisació del dia a dia.


El triatló és una modalitat esportiva que implica l’entrenament de tres disciplines: natació, ciclisme i cursa a peu. En funció d’això i dels recursos dels que disposem, aquestes són les sessions col·lectives que realitza el nostre club:

-Natació a mar. Considerem que els entrenaments a platja són primordials: fer tirades llargues amb continuïtat, controlar l’entorn habitual de competició, conèixer la variabilitat del medi, practicar les entrades a mar i les sortides per fer transicions,... Aquestes sessions s'acostumen a fer a partir de Setmana Santa.

-Natació a piscina. Els associats del CEPCD tenen accés a la Piscina Municipal del Vendrell (Av. Camp d'Esports) dos cops per setmana: dilluns i divendres de 20h a 22h. L'acreditació com a soci es fa presentat el DNI al mostrador d'entrada. 

-Sèries a les pistes d’atletisme. Com a entitat esportiva del Vendrell, la Regidoria d'Esports ens dóna accés a les seves pistes d'atletisme tots els dimecres de 19h a 21h i divendres de 10h a 12h. L'accés es fa per l'entrada de la Piscina Municipal del Vendrell (Av. Camp d'Esports) i cal acreditar-se com a soci presentant el DNI al mostrador.

-Running. Per diferents terrenys (muntanya, asfalt, platja, passeig,...). Sortides diverses, adaptables a les necessitats i el nivell del grup d’entrenament.

-Ciclisme amb bicicleta de carretera i BTT.

Els caps de setmana que queden lliures de competició, s’aprofiten per fer sessions més llargues/intenses o que requereixin desplaçament.

Si encara no estàs convençut, et convidem a venir i compartir alguna sessió amb nosaltres. T'esperem!