Per Què Federar-se?

Des del Club Esportiu Penedès Costa Daurada recomanem als nostres triatletes que es Federin pels següents motius:

-Dins del Calendari de la Federació Catalana, tindran preferència d'inscripció, amb places reservades només per federats i terminis d’inscripció exclusius.

-A totes les proves de la Federació Catalana de Triatló utilitzaran el mateix dorsal, evitant la recollida prèvia a les competicions.

-Podran competir a totes les competicions de triatló, de qualsevol categoria, sense haver de pagar la part d'assegurança de dia.

-Comptaran amb Assistència Mèdica en cas d’accident o lesió, ja sigui entrenant o competint, segons la Pòlissa contractada per la Federació Catalana de Triatló amb Mútuacat.

-Disposaran d’una Cobertura de Responsabilitat Civil (RC), pòlissa contractada amb Allianz Seguros que cobreix els danys produïts a tercers (no propis).

-Sempre que participin en competicions del Calendari de la Federació puntuaran pel Ranking Individual, al Circuit Català i a la Lliga de Clubs.

-A més, s'ha creat el Club de Beneficis FCTRI on trobareu un ampli de llistat de col·laboradors que ofereixen descomptes de tot tipus.