Domicili CEPCD

El Club Esportiu Penedès Costa Daurada està registrat al municipi del Vendrell i pertany al col·lectiu d'entitats esportives de la Regidoria d'Esports i del Consell Esportiu del Baix Penedès. Aquest és el nostre Domicili Social:


Pavelló Municipal d'Esports
Av. Camp d'Esports, 36 
43700 -El Vendrell


Amb una combinació perfecte de mar i muntanya el municipi del Vendrell és el lloc ideal per a poder desenvolupar la nostra activitat esportiva:

-Una costa d'uns 7km de longitud, de perfil baix, rectilini i amb bona temperatura: lloc ideal per iniciar-se a la natació en aigües obertes i nedar tot l'any.

-Platges de sorra fina i amb zones de terreny compacte: una bona alternativa per practicar running de qualitat i sense impacte.

-La Deu de l'Estany i el Riuet de Coma-ruga: aigües amb propietats medicinals de temperatura constant durant tot l'any entre 18ºC i 21ºC, és un indret perfecte per fer recuperacions actives i de lesions per les seves propietats terapèutiques.

-Xarxa de rutes i camins: el Patronat de Turisme del Vendrell posa a disposició de tots els ciutats un llistat de tracks descarregables que permeten gaudir dels variats camins del seu municipi, com per exemple pujar al Puig del Lleó o recórrer la Serra Pedragosa.


I si amb tot això no en tenim prou, la nostra comarca, el Baix Penedès, ens permet complementar els nostres entrenaments:

-La Creu del Montmell i el Cim de la Talaia: és el cim més alt de la comarca. Lloc de pas de diverses competicions esportives i un dels indrets més apreciats pels nostres esportistes per anar a entrenar.

-Xarxa de rutes i carreteres secundàries per rodar: el Baix Penedès compte amb carreteres secundàries perfectament pavimentades i amb molt poc trànsit per fer rutes amb Bicicleta de Carretera; molt adequades tant per aquells ciclistes que es volen iniciar en l'activitat com pels que volen més exigència. També disposem de rutes i camins de nivell tècnic molt variat per practicar amb la Bicicleta de BTT.